Advertisement


Πολεοδομικά σχέδια για Βέργα, Ασπρόχωμα, Μ. Μαντίνεια

Το θέμα των πολεοδομικών μελετών των δημοτικών διαμερισμάτων Βέργας, Μ. Μαντίνειας και Ασπροχώματος απασχολεί, ως γνωστόν, τους ιδιοκτήτες των παραπάνω οικισμών εδώ και μια δεκαετία περίπου. Στο διάστημα αυτό αδυνατούν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους, αφού περιμένουν την ολοκλήρωση των σχεδίων των περιοχών τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Αγωγός ύδρευσης Βέργας και Μ. Μαντίνειας

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο φάκελος του διαγωνισμού

 

 

Μετά την πρόσφατη υιοθέτηση της εισήγησης της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανακήρυξη αναδόχου του έργου «Κατασκευή τροφοδοτικού αγωγού για την υδροδότηση των παραλιακών οικισμών ανατολικά της Καλαμάτας» από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., η τελευταία φάση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη υλοποίησης του έργου είναι η αποστολή του φακέλου του διαγωνισμού στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον καθιερωμένο προσυμβατικό έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σταφύλια - Μέχρι 10 Δεκεμβρίου η προθεσμία

Στις 10 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών, σύμφωνα με υπενθύμιση της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας προς τους αμπελοκαλλιεργητές που παράγουν σταφύλια προς οινοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση της νέας μείζονος μειοψηφίας

Συνάντηση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας

Σ’ αυτή πήραν μέρος και οι πέντε νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Νταγιόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γιώργος Ράλλης, Βίλυ Τσακαλάκου και Βασίλης Δικαιουλάκος.

Διαβάστε περισσότερα...

BI.ΠΕ Καλαμάτας

Εξαμελής θα είναι, τελικά, η επιτροπή του Δήμου Μεσσήνης η οποία θα αναλάβει να αξιολογήσει τους φακέλους δανειοδότησης που έχουν υποβάλει προς έγκριση οι αθίγγανοι – δημότες του.

Διαβάστε περισσότερα...

Kαλαμάτα - Αντί-Μιλόσκοβιτς ο Μιχελής

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΖΟΥΒΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΑΕ Β΄  ΚΑΙ  Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Καλαμάτας θέλει ο προπονητής της Ανδρέας Μιχαλόπουλος, που την προετοιμάζει έτσι ώστε να διεκδικήσει ένα ακόμη τρίποντο στην ερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι οι συναλλαγές με το ΙΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σήμερα η συναλλαγή με το κοινό σε όλα τα υποκαταστήματα και παραρτήματα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στο Νομό Μεσσηνίας θα σταματήσει στις 12 το μεσημέρι λόγω της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα...

«Δεν εναντιωνόμαστε στην επιχείρηση Μαργέλη»

ΠΑΝ. ΠΥΛΙΩΤΗΣ

«Δεν εναντιωνόμαστε στην επιχείρηση Μαργέλη»

Δεν εναντιώνεται το τμήμα Περιβάλλοντος και ο ίδιος προσωπικά στην επιχείρηση Μεσσηνιακή ΑΒΕΕ, συμφερόντων Μαργέλη, είπε χθες μιλώντας στο «Θ» ο αναπληρωτής προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής της Νομαρχίας, Παναγιώτης Πυλιώτης.

Διαβάστε περισσότερα...

Κτήρια αναζητούν το 4ο και το 11ο Νηπιαγωγεία Καλαμάτας

ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

 Με διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών και παροχή υπηρεσιών για τις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας ασχολήθηκε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

«Μπαμπάδες με ρούμι» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

Μαύρη αστυνομική κωμωδία χαρακτηρίζουν τους «Μπαμπάδες με ρούμι» οι συντελεστές της συμπαραγωγής που ανεβάζουν τα Δημοτικά Θέατρα Καλαμάτας - Κοζάνης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η πρεμιέρα θα δοθεί αύριο στις 9.00 μ.μ. στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, ενώ οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως το τέλος Ιανουαρίου. Το Μάρτιο η παραγωγή θα μεταφερθεί στην Κοζάνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Μπεχράκη

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν προβλέπεται ρύθμιση χρεών στην Εφορία

Καμία νέα ρύθμιση για χρέη προς την Εφορία δεν προβλέπεται αυτή τη χρονική περίοδο. Παρά το γεγονός ότι πολλοί φορολογούμενοι ευελπιστούσαν σε μια νέα ρύθμιση, ώστε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, όπως μας διευκρινίσθηκε από τη ΔΟΥ Καλαμάτας, όχι μόνο δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση, αλλά αποκλείεται να υπάρξει για τους επόμενους μήνες.

Το μόνο που ισχύει πλέον είναι η ρύθμιση που μπορεί να γίνεται από τον εκάστοτε προϊστάμενο της Εφορίας, το ανώτερο για 24 μήνες.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα δρομολόγια ΟΣΕ από Κυριακή

Από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και από ώρα 00.01 θα αρχίσουν να ισχύουν τα νέα δρομολόγια της περιόδου 2007, για όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...

Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ο Πάνος Κουτσουβέρης, όπως ο ίδιος ανέφερε χθες στο «Θ».

Διαβάστε περισσότερα...
Advertisement
 
idrisi
Advertisement
 

Στα γρήγορα

Σχόλια
Τοπικά
Αγροτικά
Πολιτιστικά
Παιδεία
Ελλάδα
Κόσμος
Αθλητικά
Χρονικά
Άρθρα
Advertisement
Advertisement

Fatal error: Class 'JFactory' not found in /home/wwwthar/public_html/templates/rt_sporticus_news/index.php(244) : eval()'d code on line 1